Hoe werkt Karsten lifestyle coaching?

Naast het aanbieden van het Cool-programma, en het aanbieden van programma’s voor bedrijven, is het mogelijk om individiduele coachingsessies bij Karsten lifestyle coaching af te nemen. Meer informatie over deze individuele coaching lees je hieronder:

De werkwijze van Karsten lifestyle coaching is als volgt. Indien je besloten hebt om aan de slag te gaan met een leefstijlcoach kun je heel goed terecht bij leefstijlcoach Mèlanie Karsten. Ik doe aan leefstijlcoaching in Alkmaar, maar ook daarbuiten.

Na een telefonische kennismaking maken we een afspraak voor een eerste intake. Deze intake duurt een uur. Tijdens de intake bespreken we wat je wilt bereiken. Ook kijkt Karsten lifestyle coaching naar hoe jouw leven er nu uitziet op het gebied van voeding, beweging, slaap, stress,  alcohol, roken enzovoort. Vervolgens gaan we aan de slag met jouw persoonlijke doelen in coachingsgesprekken. Deze gesprekken zijn bij jou thuis in Alkmaar (of daarbuiten) of ergens op locatie. We bespreken de voortgang, kijken hoe het de afgelopen periode ging, en wat er beter kan. Zo werk je stap voor stap toe naar jouw persoonlijke doel.

Om blijvend resultaat te boeken raad ik aan om meerdere gesprekken te hebben. Voorbeelden van persoonlijke doelen zijn: ik wil me fitter voelen, ik wil 5 kilo afvallen, ik wil aankomen, ik wil meer rust enzovoort.

Locatie voor de coachingsessie(s) zijn bij jou thuis, op locatie of via Skype. In Alkmaar reken ik geen reiskosten. Buiten Alkmaar reken ik 80 ct per km.

Wil je meer weten over de tarieven? Klik dan hier

Aan de slag met een gezonde(re) leefstijl? Wil je blijvend afvallen? Gezonder leven? Minder stress? Iemand die je begrijpt en je stap voor stap laat werken? Laat dan nu hieronder je gegevens achter en ik neem contact met jou op.