U bent ondernemer in Noord-Holland en u wilt gezonde werknemers. Want gezonde werknemers zijn minder vaak ziek. Ook moeten mensen steeds langer werken. Dat begint bij gezond werken. Een gezonde leefstijl en voldoende fit zijn voor het werk dat je doet.

Karsten lifestyle coaching kan u hierin ondersteunen door middel van: beleidsadviezen, workshops en individuele lifestyle coaching en groeps lifestylecoaching. Er is van alles mogelijk.

Workshops: bij workshops komt een specifiek onderwerp in een beperkt moment (anderhalf à twee uur) aan bod zoals beweging (op het werk), stress, slaap, voeding algemeen, tussendoortjes, drinken, nachtdiensten en voeding / slaap. Uw medewerkers zijn na deze workshop bewuster van het onderwerp en hebben voor zichzelf ook acties geformuleerd om mee aan de slag te gaan.

Wilt u nog een stap verder gaan in het werken aan een gezonde leefstijl voor uw medewerkers, dan raad ik u aan om lifestyle coaching in uw onderneming in te zetten. Uw medewerkers werken dan in 8 groepsbijeenkomsten van 90 minuten, aangevuld met 4 individuele sessies van een half uur. Elke groepsbijeenkomst staat in het teken van een ander onderwerp, maar is ook mede afhankelijk van de vraag van de groep. Een dergelijk traject duurt ongeveer 6 maanden. Door deze methode in te zetten werken u medewerkers stap voor stap, door zelf gestelde doelen, aan een gezonde leefstijl. En met blijvend resultaat waar u als ondernemer de vruchten van plukt. Het is namelijk bewezen dat een dergelijke aanpak succesvol is. Meer informatie over het wetenschappelijk onderzoek dat hier achter zit, namelijk de COOL-studie vindt u hier.

Karsten lifestylecoaching werkt op basis van de effectief gebleken methode van groepscoaching vanuit de COOL-studie.